Verkiezingsborden

 

Wilt u uw politieke partij promoten, dan is een campagne met verkiezingsborden, ofwel sandwichborden, ideaal. Deze borden met uw politieke partij is dé populairste manier van buitenreclame om het voorbijkomende publiek te overtuigen en te kiezen voor uw partij. Dat wilt u toch ook? DPW Promotions beschikt over prachtige locaties door heel Friesland om uw politieke boodschap doeltreffend te presenteren. De mogelijkheden hierin zijn uiteenlopend. Wilt u ook met uw politieke partij zichtbaar zijn langs de weg voor de aankomende verkiezingen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Verkiezingsborden laten plaatsen

DPW Promotions biedt u de mogelijkheid om met uw politieke partij zichtbaar te zijn langs vele (drukke) wegen in Friesland. Zo valt uw politieke partij gegarandeerd op in de gemeente, stad of het dorp waar u zichtbaar wilt zijn. Onze kunststof verkiezings- of sandwichborden worden beplakt met posters van hoge kwaliteit. Zo zal de boodschap van uw politieke partij er professioneel en verzorgd uitzien. Door de verkiezingsborden te laten plaatsen op druk bezocht locaties - denk aan centra’s, stations, supermarkten, in- en uitwegen van dorpen en steden - vallen uw borden op, op uw gewenste locatie.

Formaten

Bij ons zijn uw sandwichborden voor de aankomende verkiezingen in diverse formaten beschikbaar. In de volgende afbeelding ziet u de meest voorkomende formaten waar wij mee werken. Wij willen u graag voorzien van de beste service. Ook voor andere formaten voor uw gewenste borden kunt u dus gerust contact met ons opnemen. Zet u DPW Promotions in voor uw verkieizingsborden dan bent u verzekerd van:

  • Zichtbaarheid langs drukke wegen in Friesland
  • Representatieve verkiezingsborden
  • Doeltreffende reclame
Verkiezingsborden formaten
Klik om de afbeelding te vergroten

Verkiezingsborden kopen?

Wilt u verkiezingsborden kopen en zelf plaatsen? Ook dat is ‘uiteraard’ mogelijk. Op onze webshop bieden wij sandwichborden aan in diverse formaten. Hier vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Wij zijn namelijk de enige sandwichbordenverkoper in Friesland.

Contact

Wilt u gebruik maken van onze borden? Neem dan via de onderstaande knop contact met ons op en wij zorgen voor een passende offerte. Ook als u de borden zelf wilt (laten) ontwerpen, maar door ons wilt laten plaatsen kunt u ons inschakelen. Wij nemen dit werk graag voor u uit handen.