Sandwichborden

 

Wilt u reclame maken voor uw bedrijf, organiseert u een evenement of beurs en u wilt dit promoten? Dan is een campagne met sandwichborden, ideaal. Het gebruik van sandwichborden is een zeer effectieve manier om reclame te maken of om uw boodschap over te brengen. U kunt zichtbaar zijn in de gehele regio, van complete gemeentes tot specifieke dorpen in Friesland. Zo bereikt u wel erg eenvoudig een groot publiek in de directe omgeving van uw bedrijf, evenement of beurs. Bent u hier klaar voor?

 

Waarom een sandwichbord inzetten?

Met het inzetten van de sandwichbord biedt DPW Promotions de mogelijkheid om uw boodschap doeltreffend te presenteren. Hoe dat kan? Allereerst heeft dat met de kwaliteit van onze reclameborden te maken. Wij beplakken de kunststof sandwichborden met hoge kwaliteit posters. U kunt er voor kiezen om deze posters zelf aan te leveren óf deze door ons te laten verzorgen. Mocht u deze zelf willen verzorgen dan kunt u uiteraard rekenen op onze jarenlange ervaring in buitenreclame voor hoogstaand advies.

 

Daar komt bij dat wij de lantaarnpaalborden kunnen plaatsen op A-locaties door heel Friesland. Zo bent u zichtbaar op de plekken waar u zichtbaarheid wil creëren of uw boodschap wilt overbrengen. Naast deze vorm van reclame bieden we nog veel meer mogelijkheden. Wat te denken van opvallende lichtmastreclame, spandoekframes of een reclame aanhanger. Voor het gemak de 3 belangrijkste voordelen van het inzetten van een sandwichbord door DPW Promotions op een rijtje:

  • Doeltreffend
  • Representatief
  • A-locaties in Friesland

Plaatsing

Door de sandwichbord te plaatsen op druk bezochte locaties, bijv. centra, stations, supermarkten, in- en uitwegen van dorpen en steden, zal uw boodschap snel opvallen. Dankzij de hoge kwaliteit valt u gegarandeerd dag en nacht op. Waar dat ook is, hoe lang dat ook is en wanneer dat ook is.

 

Formaten sandwichborden

Er zijn diverse formaten beschikbaar waarvan A0, A1, A2, B1 en B2 het meest gebruikt worden. In de afbeelding hiernaast ziet u de afmetingen van de meest gebruikte formaten.

Sandwichborden formaten
Klik om de afbeelding te vergroten

Enige sandwichbordenverkoper Friesland

Wilt u sandwichborden kopen en zelf plaatsen? Ook dat is ‘uiteraard’ mogelijk. Op onze webshop bieden wij reclameborden aan in diverse formaten. Hier vindt u gegarandeerd de sandwichbord die u zoekt. Wij zijn namelijk de enige sandwichbordenverkoper in Friesland.

Contact

Wilt u gebruik maken van onze borden? Neem dan via de onderstaande knop contact met ons op en wij zorgen voor een passende offerte. Ook als u de borden zelf wilt (laten) ontwerpen, maar door ons wilt laten plaatsen kunt u ons inschakelen. Wij nemen dit werk graag voor u uit handen.