Lichtmastreclame

 

Als lokale ondernemer wilt u zichtbaar zijn in de regio. U wilt mensen bereiken die zich in de directe omgeving van uw bedrijf vinden. Op het gebied van buitenreclame zijn er diverse mogelijkheden om zulke mensen te bereiken. Een van de effectieve mogelijkheden is het inzetten van lichtmastreclame. Met honderden locaties door Friesland bent u bij ons gegarandeerd van zichtbaarheid in de regio. Elke dag weer mogen wij lantaarnpaalborden door heel Friesland plaatsen. Voor de winkelier om de hoek tot de organisator van een groot evenement. Wij zorgen dat uw boodschap overkomt op uw gewenste doelgroep.

 

Hoe we dat doen?

  1. U levert een ontwerp aan of we stellen met elkaar een ontwerp samen.
  2. Wij produceren de borden incl. bedrukking.
  3. Wij plaatsen de lichtmastreclame op de door u gewenste locaties.

Waarom lichtmastreclame?

Een goede vraag uiteraard. Zoals gezegd zijn er diverse mogelijkheden voor buitenreclame. Waarom is lichtmastreclame dan zo effectief? Dit heeft te maken met dat onze lantaarnpaalreclame zichtbaar is op druk bezochte locaties. Denk aan de omgeving van Leeuwarden, de stations van Sneek, supermarkten, maar ook in en rondom de dorpen van Friesland. Door zichtbaar te zijn op druk bezochte locaties maak je op een vriendelijke manier (zowel bewust als onbewust) reclame.

 

Kortom, met lichtmastreclame bepaalt u dan ook zelf waar u zichtbaar bent, wanneer en op welke momenten. Dag en nacht, het hele jaar door. Zo bereikt u wel erg eenvoudig een enorm publiek.

Lichtmastreclames
Klik om de afbeelding te vergroten

Zichtbaar op de beste locaties

Met lantaarnpaalreclame bent u bij DPW Promotions zichtbaar op de beste locaties. Dit komt doordat wij op talloze locaties door Friesland onze lantaarnpaal- en sandwichborden kunnen plaatsen. Bent u benieuwd waar wij lantaarnpaalborden voor uw bedrijf of evenement kunnen plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.


Wat kost lichtmastreclame?

De kosten voor lichtmastreclame zijn zeer gevarieerd. Dit heeft te maken met de locatie(s) waarin u zichtbaar wilt zijn, de hoeveelheid borden u wilt laten plaatsen en voor hoe lang. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op en wij komen vrijblijvend met een passende offerte.